قالیشویی بزرگ شفقی تهران

گیاهان و سیستم خنک کننده

قالیشویی شفقی 16 دی 1398, 10:00 مقالات

هنگامی که قطره‌های آب در تماس با گلبرگ لاله مردابی قرار می‌گیرند، به هم می‌پیوندند و به طرف پایین به حرکت درمی‌آیند و ذرات گرد و غباری که در مسیر آنها قرار دارد، جمع می‌کنند. در مقابل، قطرات آب روی گلبرگ گل رز هم به هم می‌پیوندند اما اتصال خود را با سطح گلبرگ آن حفظ می‌کنند. یکی از مهندسان مکانیک "دانشگاه واشنگتن در سن‌لوئیس"(WUSTL) تلاش کرده است تا با ادغام این دو مفهوم، روش کارآمدتری برای تبخیر آب از روی سطح ارائه دهد.

شفقی

"پاتریشیا ویسنسی"(Patricia Weisensee)، استادیار مهندسی مکانیک و علوم مواد دانشکده مهندسی دانشگاه واشنگتن در سن‌لوئیس، ابتدا برای ثبت یک الگو که هم بتواند مانند گلبرگ لاله مردابی، امکان دفع مایع را داشته باشد و هم مانند گلبرگ رز، اتصال قطرات را به سطح حفظ کند، برنامه‌ریزی کرد.

 

هنگامی که آب به سطح "دفع‌کننده آب" یا "فوق آب‌گریز"(superhydrophobic) برخورد می‌کند، قطرات می‌توانند به سادگی دوباره به حالت ابتدایی خود بازگردند. این سطوح فوق آب‌گریز در انتقال گرما و تبخیر، کارآیی بسیاری دارند زیرا زمان تماس آنها با آب بسیار کم است. در مقابل، هنگامی که آب در تماس با سطوح "آب‌دوست" یا "هیدروفیلیک"(hydrophilic) قرار می‌گیرد، روی سطح گسترش می‌یابد و یک گودال مایع را تشکیل می‌دهد که برای تبخیر شدن به زمان زیادی نیاز دارد.

 

هدف ویسنسی این بود تا سطحی ابداع کند که هر دو ویژگی دفع آب و مرطوب شدن را داشته باشد، قطرات کوچک آب را پدید آورد و مزایای هر ویژگی را با هم ترکیب کند تا به اتصال قطره‌ها و تبخیر روی سطح مرطوب بدون خطر طغیان آب روی سطح دفع‌کننده آب منجر شود.

نارمک

ویسنسی پس از این مرحله، به بررسی رفتار هر دو سطح پرداخت تا اطلاعات بیشتری در مورد تبخیر به عنوان یک روش خنک‌کننده برای مدیریت گرما در ابزار الکترونیکی به دست آورد.

 

مطالب مرتبط :


قالیشویی حوالی خاوران 77810043

قالیشویی حوالی خاوران شفقی آماده ارائه کلیه خدمات قالیشویی در حوالی خاوران و محله های اطراف خاوران

قالیشویی اطراف شهکر مشیریه 66503970

قالیشویی اطراف شهرک مشیریه قالیشویی شفقی در اطراف شهرک مشیریه بهترین ارائه دهنده سرویس قالیشویی

قالیشویی محدوده میدان خراسان 66503970

قالیشویی محدوده میدان خراسان اگر در محدوده میدان خراسان به دنبال قالیشویی هستید ، قالیشویی در

روش جدید کریسپر اسکیپ

اساس تکنیک معمول CRISPR-Cas9، مورد هدف قرار دادن یک قطعه DNA از یک ژن خاص، شکستن DNA در آن نقطه و

اسانس اسطوخودوس و درمان افسردگی

سالانه ۲۴ میلیون نفر در سراسر جهان از حمله سردرد رنج می‌برند که در بین انواع سردردها، سردردهای

چالش اصلی برای پایان‌ نامه‌ ها

محمدمهدی طهرانچی در همایش هفته پژوهش در کمیته امداد با بیان اینکه امام خمینی(ره) سازمان بهزیستی


ارسال نظر

عکس خوانده نمی شود

انصراف
شمال تهران : 22062546  غرب تهران : 44002908   مرکز تهران : 88096874   شرق تهران : 77810043   جنوب تهران : 66503970