قالیشویی بزرگ شفقی تهران

زمینه‌ ساز تبدیل ایده به روش‌ های کاربردی

قالیشویی شفقی 1 دی 1398, 13:00 مقالات

منصور غلامی امروز در بیست و یکمین جشنواره جوان خوارزمی توجه به خلاقیت جوانان، ارزش‌گذاری و هدایت آنها را گامی در جهت توجه به نیروهای انسانی دانست و افزود: این جشنواره بخش محدودی از ظرفیت‌های محققان کشور است و انتخاب گروهی از برگزیدگان زمینه‌ای برای توجه به ظرفیت‌های علمی کشور خواهد بود.

شفقی

وی با اشاره به ظرفیت‌های عظیم نیروهای خلاق و جوان در کشور اظهار کرد: امکان احصا و توجه به همه این ظرفیت‌ها برای مجموعه‌هایی مانند سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران وجود ندارد، ولی مجموعه‌های آموزشی مانند وزارت آموزش و پرورش و آموزش عالی که به این ظرفیت‌ها اشراف دارند، تلاش می‌کنند تا به ظهور توانمندی‌های نیروهای جوان کمک کنند.

 

غلامی سرمایه انسانی را بزرگترین سرمایه هر ملت توصیف کرد و یادآور شد: سرمایه‌های انسانی آموزش دیده و دانشمند می‌توانند سرمایه گرانقدری باشند و جوانان این مرز و بوم در طول تاریخ منشأ سرافرازی کشور بوده و هستند و حتما در آینده پرچالش کشور که توانمندی علمی تعیین‌کننده استمرار ملت‌ها در عرصه جهانی هستند، خواهند درخشید.

 

وزیر علوم اضافه کرد: جشنواره خوارزمی این یادآوری را دارد که در کنار آموزش‌ها به تقویت استعدادهای عملی توجه شود و زمینه‌ای برای آینده جوانان خواهد بود.

غلامی با تاکید بر اینکه کشور امروزه با تمام سختی‌هایی که داشته، پرچمدار علم و فناوری در میان کشورهای در حال توسعه است، خاطرنشان کرد: علاوه بر آن ما در برخی از حوزه‌های علم و فناوری دوشادوش کشورهای توسعه‌یافته در حال حرکت هستیم.

 

کاربردی کردن پژوهش‌ها انتظارات جامعه از مراکز علمی است 

وزیر علوم تبدیل علم به ثروت و کاربردی کردن پژوهش‌ها را از انتظارات جامعه از مراکز علمی دانست و گفت: در حال حاضر ۱۹۷ مرکز رشد در کشور ایجاد شده است و این فرصت را ایجاد کرده تا صاحبان فکر و ایده در تبدیل ایده به روش‌های کاربردی مورد حمایت قرار گیرند.

شهرک غرب

وی با اشاره به ایجاد بیش از ۴ هزار شرکت دانش‌بنیان گفت: ایجاد این تعداد شرکت دانش‌بنیان ماحصل فعالیت مراکز رشد بوده است که از ۱۵ سال گذشته در کشور فعال شده‌اند.

غلامی با تاکید بر اینکه کشوری که مبتنی بر دانش حرکت کند، ایستادگی افزون‌تری خواهد داشت، تاکید کرد: ما چاره‌ای نداریم که در این مسیر با قدرت حرکت کنیم و کار را به جوانان هوشمند بسپاریم.

وزیر علوم تاکید کرد: آینده ما جوانان هستند و ما آینده درخشانی را پیش روی ملت خواهیم داشت و حتما از هر آنچه که از دست ما بر می‌آید، در راستای استمرار این فعالیت‌ها دریغ نخواهیم کرد.

 

مطالب مرتبط :


تلفن قالیشویی احتشامیه 22062546

تلفن قالیشویی احتشامیه قالیشویی احتشامیه شفقی با یک تماس تلفنی در خدمت شماست تمامی خدمات قالیشویی

قالیشویی اطراف خوش 44002908

قالیشویی اطراف خوش قالیشویی شفقی در اطراف خوش بهترین ارائه دهنده سرویس قالیشویی خوش قالیشویی با

نانوکاتالیستی که دی‌ اکسید گوگرد را به محصول ارزشمند

دکتر سید ابراهیم موسوی، دانش‌آموخته مقطع دکتری مهندسی شیمی دانشگاه تربیت مدرس، با اشاره به

قطاری در چین که ریل ندارد

دو سال پیش بود که چینی‌ها از طرح مفهومی عجیب یک لوکوموتیو پرده‌برداری کردند که به جای خط

برگزیدگان جشنواره جوان خوارزمی

علیرضا اللهیاری، دبیر جشنواره جوان خوارزمی با اعلام این خبر اظهار کرد: سازمان پژوهش‌های

آزمایشگاه انسان  شناسی کشور

این اقدام مهم با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه گیلان، معاونت میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی،


ارسال نظر

عکس خوانده نمی شود

انصراف
شمال تهران : 22062546  غرب تهران : 44002908   مرکز تهران : 88096874   شرق تهران : 77810043   جنوب تهران : 66503970