قالیشویی بزرگ شفقی تهران

سطح خود تمیز شونده مقاوم در برابر ویروس‌

قالیشویی شفقی 1 دی 1398, 04:00 مقالات

دو تن از محققان ایرانی دانشگاه "مک‌مستر" با همراهی یک گروه تحقیقاتی، یک سطح پلاستیکی ساخته‌اند که خود را تمیز نگه‌ می‌دارد و یک پوشش شفاف است که می‌تواند در موارد گوناگون به خصوص در بیمارستان‌ها و آشپزخانه‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

شفقی

این سطح صاف می‌تواند در اطراف هر سطحی که کانونی برای باکتری‌هاست، قرار بگیرد که از میان آنها می‌توان به دستگیره در و یا نرده‌ها اشاره کرد.

بسته‌بندی مواد غذایی هم از دیگر موارد استفاده برای این اختراع است که می‌تواند از انتقال تصادفی باکتری‌هایی از قبیل "اشیرشیا کلی"(E. coli)، سالمونلا و لیستریا به غذا جلوگیری کند.

این سطح که خود را تمیز می‌کند توسط "توحید دیدار" و"لیلا سلیمانی" محققان ایرانی دانشگاه "مک‌مستر" کانادا به همراه همراهانشان ساخته شده است.

سطح این پوشش، دارای بافتی با چین وچروک‌های میکروسکوپی است که به جلوگیری از چسبیدن هر گونه مولکول خارجی به آن کمک می‌کند.

زمانی‌ که مایعاتی مانند آب یا خون روی سطح مواد می‌ریزد، به سادگی حرکت می‌کنند. مانند قطرات باران روی یک ژاکت ضد آب.

در مقیاس کوچک‌تر، همین اتفاق برای باکتری‌ها نیز می‌افتد. این به این معناست که سطوحی که با دست در تماس هستند، می‌توانند با استفاده از این ابداع نوین با تجمع زیاد باکتری‌ها مقابله کنند.

مهندس لیلا سلیمانی اظهار کرد، این ماده می‌تواند روی هر چیزی اعمال شود. علاوه بر این‌ها، تیم تحقیقاتی پروژه برای تقویت خاصیت دفع این سطح از یک ماده شیمیایی استفاده کردند که منجر به تکمیل فرآیند محافظتی این سطح شد و تبدیل شدن آن به یک سطح منعطف، با دوام، کاربردی، آسان و ارزان را تسهیل کرد.

برای آزمایش این اختراع، محققان دو باکتری بسیار مقاوم و خطرناک را روی آن امتحان کردند.

ابوذر

یکی از این باکتری‌ها "استافیلوکوک اورئوس(طلایی) مقاوم به متی سیلین"(MRSA) بود که آنتی‌بیوتیک‌های معمولی در برابر آن بی‌اثر هستند.

باکتری دیگر هم "سودومونا" بود که بسیار خطرناک است و منجر به عفونت ریه‌ای می‌شود.

پروفسور دیدار هم گفت: می‌توانیم در آینده شاهد این باشیم که این فناوری در انواع محیط‌های صنعتی و خانگی مورد استفاده قرار گیرد.

در حال حاضر تیم تحقیقاتی پروژه به دنبال تجاری‌سازی کار خود هستند.

یافته‌های این پروژه در مجله "ACS Nano" انتشار یافت.

 

مطالب مرتبط :


لیگ پهپاد با جایزه یک میلیون دلاری

امروزه رقابت میان پهپادها با کنترل خلبان‌ها از یک سرگرمی زیرزمینی به یک ورزش حرفه‌ای

قالیشویی نزدیک شهرک مشیریه

قالیشویی نزدیک شهرک مشیریه قالیشویی شبانه روزی شهرک مشیریه - قالیشویی نزدیک شهرک مشیریه شفقی از

همایش دانشجویی تازه‌ های علوم بهداشتی

این همایش در پنج محور اصلی مهندسی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار، آموزش بهداشت و ارتقا سلامت،

قالیشویی محدوده وحیدیه 77810043

قالیشویی محدوده وحیدیه اگر در محدوده وحیدیه به دنبال قالیشویی هستید ، قالیشویی در محدوده وحیدیه

تلفن قالیشویی سمت دارآباد 22062546

تلفن قالیشویی سمت دارآباد قالیشویی دارآباد شفقی با یک تماس تلفنی در خدمت شماست تمامی خدمات قالیشویی

مبل شویی در عباس آباد

  مبل شویی در عباس آباد با مواد درجه یک و در محل مشتری ! فوری و در کمترین زمان مبلشویی عباس


ارسال نظر

عکس خوانده نمی شود

انصراف
شمال تهران : 22062546  غرب تهران : 44002908   مرکز تهران : 88096874   شرق تهران : 77810043   جنوب تهران : 66503970