قالیشویی بزرگ شفقی تهران

حساسیت به بادام‌زمینی

قالیشویی شفقی 26 آبان 1398, 13:10 مقالات

شاید یک روش جدید بتواند به کسانی که از حساسیت به بادام‌زمینی رنج می‌برند، کمک کند تا گامی به سوی درمان خود بردارند.

دانشمندان "دانشگاه استنفورد" (Stanford University) در پژوهش جدید خود تلاش کردند تا یک تزریق آزمایشی را روی ۲۰ بیمار مبتلا به این حساسیت امتحان کنند.

آنها نوعی پادتن موسوم به "اتوکیماب" (Etokimab) را به داوطلبان تزریق کردند و تقریبا سه چهارم داوطلبان توانستند پس از دو هفته، یک بادام‌زمینی کامل را بخورند. پس از ۶ هفته نیز نیمی از داوطلبان توانستند بادام‌زمینی را بدون نشان دادن واکنش‌های خطرناک و کشنده، مصرف کنند.

حساسیت نسبت به بادام زمینی از سال ۱۹۹۷ تا کنون، در میان کودکان سه برابر شده است. این حساسیت می‌تواند واکنش‌های شدیدی مانند عطسه، خارش چشم و کهیر را برای بیمار به همراه داشته باشد و به "آنافیلاکسی" (Anaphylaxis) منجر شود.

شهران

نشانه‌های حساسیت به بادام‌زمینی حتی می‌توانند شدیدتر باشند و به واکنش‌های مرگباری مانند تورم گلو، دشواری در تنفس و بیهوشی بینجامند.

مطالب مرتبط :


قالیشویی نزدیک شمس آباد

قالیشویی نزدیک شمس آباد قالیشویی شبانه روزی شمس آباد - قالیشویی نزدیک شمس آباد شفقی از ابتدای تاسیس

قالیشویی نزدیک صادقیه

قالیشویی نزدیک صادقیه قالیشویی شبانه روزی صادقیه - قالیشویی نزدیک صادقیه شفقی از ابتدای تاسیس تا به

قالیشویی حوالی شیراز 44002908

قالیشویی حوالی شیراز شفقی آماده ارائه کلیه خدمات قالیشویی در حوالی شیراز و محله های اطراف شیراز

قالیشویی حوالی جیحون 44002908

قالیشویی حوالی جیحون شفقی آماده ارائه کلیه خدمات قالیشویی در حوالی جیحون و محله های اطراف جیحون

ابرماه گرگ خونین

افراد سراسر جهان در روزهای مذکور شاهد این رویداد آسمانی جالب بودند. نخستین ماه کامل امسال "ماه

قالیشویی نزدیک سرآسیاب

قالیشویی نزدیک سرآسیاب قالیشویی شبانه روزی سرآسیاب - قالیشویی نزدیک سرآسیاب شفقی از ابتدای تاسیس تا


ارسال نظر

عکس خوانده نمی شود

انصراف
شمال تهران : 22062546  غرب تهران : 44002908   مرکز تهران : 88096874   شرق تهران : 77810043   جنوب تهران : 66503970