حمایت جدی از انجمن های علمی دانشجویی
قالیشویی شفقی 6 شهریور 1397, 06:00 اخبار روزوزیر بهداشت با اشاره به برنامه های متنوعی که برای دانشجویان در تابستان امسال برگزار شده، خطاب به دانشجویان به مزاح گفت: پیش از انقلاب ما را مدل دیگری به اردو می فرستادند، زمان ما اردوی عمران ملی بود که بچه های تهران را به رامسر و ما را به شهرهای دوردست می فرستادند.
وی افزود: شخصا فکر می کنم اگر دانشجویان علوم پزشکی درست رفتار کنند مهمترین کانون فعالیت آنها انجمن های علمی است چرا که دیگر گروه ها و کانون ها امتحان خودشان را به خوبی پس نداده اند.
وی خاطرنشان کرد: گروه های دیگر دانشجویی با رفتارشان نشان دادند که تعداد مخاطب شان حداقلی است و حتی کارهای شان از نوع سیاسی کاری است.
وزیر بهداشت با تاکید بر این نکته که دانشگاه برآمده از جامعه بوده و محل تضارب آرا، آزاداندیشی و علم و تحصیل است تاکید کرد: دانشگاه رفتارهای یکجانبه، تک بعدی و نگاه های حزبی و لوله تفنگی را نمی پسندد.
قاضی زاده هاشمی یادآور شد: البته اصطلاح لوله تفنگی یک اصطلاح پزشکی است نه نظامی و اشاره به میدان دید کم دارد. نگاه در دانشگاه باید وسعت داشته باشد و کسی که در این حوزه کار می کند سعه صدر زیادی داشته باشد.
وی افزود: اینطور نیست هر کسی پرچمی را بلند کرد انتظار داشته باشد که همه زیر پرچم او بیایند.